ID Logistics stormt top 10 binnen in de top 100 Logistiek Dienstverleners! 

Vandaag is tijdens het Top 100 LDV event in het koetshuis Buitenplaats Amerongen, welke georganiseerd wordt door logistiek.nl en Buck consultancy, de nieuwe Top 100 van logistieke dienstverleners bekend gemaakt. ID Logistics is op plek 10 geëindigd, waarmee ID Logistics 10 plekken is gestegen ten opzichte van 2021.  


Op basis van het rapport van de expertleden, een team van deskundigen, is de Top 100 samengesteld. Niet enkel op basis van feitelijke aspecten zoals omzet, aantal medewerkers, vierkante meters en aantal vestigingen is ID Logistics gestegen in de ranglijst. Vooral kwalitatieve aspecten als digitalisering, verduurzaming, arbeidsperspectief en innovatie op het gebied van smart warehousing dragen bij aan het opstomen van ID Logistics in de Top 100. 


Eind vorig jaar nam ID Logistics, Benelux distributie specialist GVT Transport & Logistics over. Met de overname hebben we als ID Logistics het beste van twee werelden (contract logistiek en Benelux transport & distributie) kunnen combineren. Ik ben daarom enorm trots op alle medewerkers die zich daar dagelijks volop voor inzetten. Ondanks de extra werkzaamheden m.b.t. de integratie tussen de beide bedrijven, hebben we ons daarnaast volop bezig kunnen houden met de verdere ontwikkeling van onze organisatie en diensten.  Aldus Marco van Walraven, managing director ID Logistics Benelux.   

 

Numer 10

 

ACTUALITÉS

  • 23 déc
    Willpower 2020 sera universellement enregistrée dans les livres d'histoire comme une année extraordinaire au cours de laquelle nous avons… En savoir plus